HM Group & Ketan Europa join forces

HHM Group. a leader in sustainable labelling and marking, join forces with Ketan Europa. HM Group consists of the mother company HM Systems, Collamat AG, Fischer Labelling and now Ketan Europa, the latest member of the HM Group

 

Ifølge begge virksomheder vil det nye partnerskab give samarbejdspartnere og kunder et udvidet valg af løsninger inden for innovativ og bæredygtig mærkning. Det nye partnerskab kombinerer mange års løsningsekspertise inden for labelling og mærkning til en lang række industrier.   

Andrés Munoz, administrerende direktør og ejer af Ketan forklarer:  "Jeg er glad for at blive en del af HM Group og ser frem til at tilbyde flere muligheder og service til eksisterende og nye partnere. Vi tilstræber at levere nye innovative løsninger sammen med en ny stærk international partner."

Henrik Thomsen, administrerende direktør for HM Group udtaler: ”Med investeringen i Ketan Europa vil vore kunder og partnere vil drage fordel af vores mål om at levere avancerede og bæredygtige labelling- og mærkningsløsninger i større skala. HM Group og Ketan har begge oplevet vedvarende vækst og ekspansion i de seneste år. Dette skridt samler to organisationer i vækst og giver momentum til betydelig ekspansion i de kommende år. ”

Den kombinerede organisation vil betjene et stort internationalt netværk af distributører, OEM'er og globale nøglekunder og tilbyder mærkning og mærkningsløsninger til en lang række industrier såsom fødevarer, farve/lak, logistik, produktion, detailhandel og lignende.

"Med den nye organisation ser vi frem til et fortsat godt samarbejde med eksisterende og nye kunder med endnu flere produkter og løsninger" siger Andres Munoz.

Vi er meget begejstrede for dette partnerskab og den overordnede ambition for den kombinerede gruppe er at blive den foretrukne leverandør af innovative af mærkningsløsninger til en række nøgleindustrier. Ambitionen er, at vi sammen bliver den foretrukne leverandør af innovative mærkning- og labellingløsninger” slutter Henrik Thomsen.

 

More information:

Henrik Thomsen, HM Systems at henrik.thomsen@hm-systems.dk or +45 2531 7506

Andres Munoz, Ketan Europa at andres@ketaneuropa.com or +34 653 669 150